L’ Ajuntament instal·la dos airejadors de gran potència al Parc de Capçalera

L’ Ajuntament instal·la dos airejadors de gran potència al Parc de Capçalera
11/08/2016 -

La regidoria de Parcs i Jardins, a través de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins, ha instal·lat dos airejadors de gran potència d’aireig per a millorar la qualitat de l’aigua del Parc de Capçalera. Els airejadors, generen un moviment que manté i controla la qualitat de les aigues. A més, eviten i prevenen el creixement d’algues, llots i males olors.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha assenyalat que amb esta adquisició “la qualitat de l’aigua millorarà molt i ajudarà a que estiga neta i ben mantinguda”. A més, ha posat en valor “la tasca de manteniment i de gestió diària que duem a terme del Parc de Capçalera i de tot el Jardí del Túria perquè estiga en les millors condicions per al gaudi de tota la ciutadania”.

L’airejador és ideal per a gestionar entorns aquàtics difícils amb alt grau de nutrients. Proporciona 1,5 kg d’Oxigen per cavall de potència, i a més 198 metres cúbics per hora. Concretament s’han adquirit i instal·lat dos màquines model HIGH VOLUME HV500 de 5 HP de potència que poden moure gran quantitat de volum d’aigua sense interferir en l’estètica visual pel patró d’eixida. La seua capacitat d’impulsió és de 647,2 m3/h. i 6.473 m3/h, de cabal induït.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra