caixa popular

L' Ajuntament d'Alfafar instal·la un nou punt WiFi en el Mercat Municipal

Este nou punt de connexió WiFi se sumisca al desplegament d’altres 8 espais públics. Així, la nova instal·lació en el Mercat Municipal permet una connexió segura i directa

L' Ajuntament d'Alfafar instal·la un nou punt WiFi en el Mercat Municipal
28/12/2016 -

Des de l’àrea de Nova Tecnologies i Mercats de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi per a ampliar este servei al Mercat Municipal.

Des d’ambdues Regidories es van comprometre en la Carta de Serveis a millorar la connectivitat en esta localització municipal donant un servei més als veïns i veïnes.

Esta nova instal·lació permet una connexió segura i directa als usuaris i usuàries que des del mercat vulguen connectar-se a internet.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’aposta per les noves eines perquè tots els i les alfafarenyes disposen de connexió a internet a través d’un WiFi obert.

El projecte d’implantació de places WiFi a Alfafar es realitza gràcies al desenvolupament de la xarxa WFi implantada per la Diputació de València, una xarxa que permet donar suport per a oferir servei a la ciutadania de manera gratuïta.

La connexió es produeix sota les condicions marcades pel Ministeri, limitant velocitat d’accés, si bé permet connectar-se i gaudir d’una experiència d’usuari òptima sense necessitat de disposar de cap clau des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.

D’esta manera, Alfafar es converteix en una de les primeres localitats de la comarca a instal·lar també el servei de punt WiFi en el seu Mercat Municipal per a facilitar d’esta manera la connexió dels ciutadans i ciutadanes quan es troben en este punt.

Este nou punt de connexió WiFi se sumisca al desplegament d’altres 8 espais públics amb WiFi que ja estan en servei, en la Plaça Sequer de Nelot, entorn del Complex Esportiu Municipal, Camp de Futbol Municipal, Plaça Sanchis Guarner i part de l’Av. Mediterrani, Plaça Nova dels Alfalares, Plaça Poeta Miguel Hernández, Plaça de la Música Celia Giner i Plaça Corts Valencianes, a càrrec de l’Ajuntament d’Alfafar i la Diputació de València, cobrint així tots els punts de la localitat.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig