L’ Ajuntament d’Alfafar instal·la un nou punt WiFi en el Mercat Municipal

Este nou punt de connexió WiFi se sumisca al desplegament d’altres 8 espais públics. Així, la nova instal·lació en el Mercat Municipal permet una connexió segura i directa

Ajuntament d'Alfafar

L’ Ajuntament d’Alfafar instal·la un nou punt WiFi en el Mercat Municipal
28/12/2016 -

Des de l’àrea de Nova Tecnologies i Mercats de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha procedit a instal·lar un nou punt WiFi per a ampliar este servei al Mercat Municipal.

Des d’ambdues Regidories es van comprometre en la Carta de Serveis a millorar la connectivitat en esta localització municipal donant un servei més als veïns i veïnes.

Esta nova instal·lació permet una connexió segura i directa als usuaris i usuàries que des del mercat vulguen connectar-se a internet.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’aposta per les noves eines perquè tots els i les alfafarenyes disposen de connexió a internet a través d’un WiFi obert.

El projecte d’implantació de places WiFi a Alfafar es realitza gràcies al desenvolupament de la xarxa WFi implantada per la Diputació de València, una xarxa que permet donar suport per a oferir servei a la ciutadania de manera gratuïta.

La connexió es produeix sota les condicions marcades pel Ministeri, limitant velocitat d’accés, si bé permet connectar-se i gaudir d’una experiència d’usuari òptima sense necessitat de disposar de cap clau des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.

D’esta manera, Alfafar es converteix en una de les primeres localitats de la comarca a instal·lar també el servei de punt WiFi en el seu Mercat Municipal per a facilitar d’esta manera la connexió dels ciutadans i ciutadanes quan es troben en este punt.

Este nou punt de connexió WiFi se sumisca al desplegament d’altres 8 espais públics amb WiFi que ja estan en servei, en la Plaça Sequer de Nelot, entorn del Complex Esportiu Municipal, Camp de Futbol Municipal, Plaça Sanchis Guarner i part de l’Av. Mediterrani, Plaça Nova dels Alfalares, Plaça Poeta Miguel Hernández, Plaça de la Música Celia Giner i Plaça Corts Valencianes, a càrrec de l’Ajuntament d’Alfafar i la Diputació de València, cobrint així tots els punts de la localitat.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra