40 anys fent valors Caixa popular

Kanguros_Lv organitza la seua II Fira del Llibre de segona mà

Kanguros_Lv organitza la seua II Fira del Llibre de segona mà
20/04/2017 -

Burjassot té una cita amb la solidaritat el cap de setmana vinent del 22 i el 23 d’abril en el Parc de la Granja. Aqueix cap de setmana, l’entitat social Kanguros_Lv ha preparat la II Fira del Llibre de segona mà amb el lema “Llibres que alimenten”, per a recaptar fons per al Banc d’Aliments de l’entitat, que ajuda a famílies del municipi que més ho necessiten.

La fira començarà el dissabte 23 d’abril a les 10 del matí i que s’estendrà, en aquest primer dia, fins a les 23:30 hores. El diumenge l’horari serà de 10 a 14 hores i, a les 12 hores, es farà lliurament dels premis del II Concurs de Contes Breus que enguany tenia com a lema “Un món millor” i que ha comptat amb la participació dels estudiants de quart a sisé de primària i de primer d’ESO matriculats en col·legis de Burjassot o bé que cursen els seus estudis fóra del municipi, però estan empadronats en el poble.

Durant tot el cap de setmana es podran comprar llibres de segona mà, a preus molt assequibles, amb l’objectiu, tal com s’ha assenyalat, de recaptar fons que es destinaran íntegrament al Banc d’Aliments de Kanguros_Lv.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra