caixa popular

Justícia col·laborarà amb els col·legis de Treball Social per a millorar l'atenció al ciutadà en els jutjats

Justícia col·laborarà amb els col·legis de Treball Social per a millorar l'atenció al ciutadà en els jutjats
20/09/2016 -

La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, s’ha reunit amb representants dels tres col·legis oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana per a establir vies de col·laboració entre els professionals agrupats en estos col·lectius i l’Administració de Justícia a la Comunitat Valenciana.

Per part d’aquestes organitzacions han acudit a la reunió Elena Puig Reig, María Pilar Busquets i Elena García Esteve, dels col·legis de València, Castelló i Alacant.

Entre les iniciatives que s’han plantejat durant la trobada, destaca que la conselleria col·laborarà en matèria de formació d’aquests professionals a fi de poder brindar als ciutadans que acudeixen als jutjats una atenció integral des del punt de vista psicosocial i, especialment, a les víctimes del delicte.

En este sentit, es pretén també millorar el sistema de borses de treballadors socials que actuen com a perits judicials i, tot açò, amb la deguda coordinació amb els serveis socials municipals, que són els qui tenen la major part de les competències en aquesta matèria.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 12 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata