caixa popular

Jornada participativa en el concurs pintura mural TorrentJove

Els guanyadors d’esta edició han sigut: Jaume Mora, Juanjo Gasull, Ángel Caballero i Lisa Baeblich (lyly)

Jornada participativa en el concurs pintura mural TorrentJove
18/10/2017 -

Este cap de setmana s’inicia el projecte artístic dels premiats en la III edició del concurs de pintura mural TorrentJove 2017. Un concurs, organitzat per l’àrea de Joventut de l’ajuntament, que consisteix en un projecte de caràcter artístic i de temàtica i tècnica lliure el premi de la qual és plasmar les obres guanyadores en les parets de diferents edificis de la ciutat.

Este dissabte 21 d’octubre, al carrer Fra Antonio Pans, se celebrarà la primera jornada de pintura, amb la gran novetat que serà participativa. La guanyadora i artista alemanya, Lisa Baeblich (lyly), pintarà la seua obra, des de les 10 h fins a les 18 h, amb la col·laboració de tota la joventut torrentina que podrà assistir i pintar al costat d’ella. Tots els interessats poden assistir sense cap tipus d’inscripció.

Els altres tres guanyadors d’esta iniciativa, dels quals dues són torrentins, han sigut: Jaume Mora, Juanjo Gasull i Ángel Caballero. Les seues obres es plasmaran en diferents emplaçaments, fomentat l’art de carrer pels carrers.

La regidora de l’àrea de Joventut, Nadia Marín, ha convidat a tots i totes a assistir a esta jornada participativa. “Amb este concurs fomentem la creativitat dels i les joves, igual que es pretén difondre l’l’art a través de diferents mostres d’art de carrer”, ha assenyalat la regidora.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + tretze =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic