Jornada de conscienciació sobre el tractament de les addiccions sense substància

Jornada de conscienciació sobre el tractament de les addiccions sense substància

El pròxim dia 29 d’octubre se celebra el Dia Nacional sense Jocs d’Atzar. Amb motiu d’aquest esdeveniment, la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb l’Associació Patim, ha organitzat una jornada, el dia 26 d’octubre, per a conscienciar sobre la necessitat de realitzar tractament als ciutadans que patisquen aquest tipus d’addiccions.

La jornada tindrà lloc al Palau de l’Exposició i serà inaugurada per la delegada municipal de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, que estarà acompanyada pel director general d’Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Rafael Sotoca, i el president de Patim, Francisco López.

Les activitats programades són totalment gratuïtes per als tècnics especialitzats, als quals es dirigeixen principalment. Ara bé, els tècnics interessats a assistir s’han d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic amb el seu nom i cognoms, DNI, adreça electrònica i centre de treball a l’adreça de correu <patim@patim.org&gt;.

Després de l’acte oficial d’inauguració de la jornada tindrà lloc una taula redona en la qual intervindran diferents professionals en matèria d’addiccions, com la voluntària de Patim, Francisca Lucas; el treballador social responsable de la UVAD Patim, Ariel de Lucas; l’investigador en addiccions sense substància de la Universitat de València, Juan Lázaro; el psicòleg especialista en ludopaties responsable del centre de dia de Patim València, Julio Abad, i l’assessora jurídica experta en addiccions de Patim, Carolina de Mingo.

A continuació, la directora de la comunitat terapèutica Los Granados i de la Vivenda de Suport a la Inserció Social de Dones de Patim, Inés Agut, tractaran el tema de l’experiència de gènere en les intervencions amb dones.

La clausura de la jornada anirà a càrrec del professor de la Universitat de València Mariano Chóliz; la directora del Servei de Drogodependències de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, M. Jesús Mateu; el cap de servici del Pla de Drogodependències i Unitat de Prevenció en Conductes Addictives (PMD/UPCCA-València), Francisco Bueno, i la secretària coordinadora de programes de Patim, Inmaculada Galmés.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − dos =