caixa popular

Jocs Esportius Municipals: el 30 de setembre finalitza el termini d'inscripció

20 disciplines per a triar entre les quals estan l’atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol…

Jocs Esportius Municipals: el 30 de setembre finalitza el termini d'inscripció
28/09/2016 -

Romanen oberts els processos d’inscripció per a les activitats de formació i competició que organitza la Fundació Esportiva Municipal en matèria d’esport escolar en col·laboració amb les diferents federacions esportives. Així, el termini d’inscripció als Jocs Esportius Municipals, el vessant competitiu de l’esport escolar, conclou el pròxim 7 d’octubre.

Abans, el pròxim 30 de setembre, finalitza el període per a inscriure als escolars en la present temporada de les Escoles Esportives Municipals, en alguna de les 20 disciplines: atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, lluita, frontenis, voleibol, futbol-sala, tennis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació.

Entre les modalitats oferides en els Jocs, figuren Bàsquet, Handbol, Hoquei, Futbol Sala, Voleibol, Rugbi, Escacs, Bàdminton, Esgrima, Atletisme, Multideporte, Multiaventura (RAID) i Xec-ball. Les categories en les quals es pot competir: prebenjamines, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 2 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata