Joan Ribó participa en les jornades ‘El Tren que ens uneix’, en suport de l’eix ferroviari València-Saragossa-Pau

Foto: Compromís

Joan Ribó participa en les jornades ‘El Tren que ens uneix’, en suport de l’eix ferroviari València-Saragossa-Pau
23/09/2016 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, participa hui en la jornada “El tren que ens unix: les ciutats unides pel ferrocarril”, una trobada entre alcaldes i agents socials de les ciutats de l’eix ferroviari de la línia València-Saragossa-Pau, per a impulsar la reobertura del denominat ferrocarril de Canfranc.

Esta línia de ferrocarril va arribar a ser la de major trànsit internacional durant bona part del segle XX. Les ciutats de l’eix ferroviari reclamen la seua reobertura com a alternativa a les autopistes marítimes i a altres eixos congestionats, així com pel seu baix impacte ambiental. Segons els càlculs, el transpirinenc València-Saragossa-Pau és capaç de transportar 1,5 milions anuals de tones de mercaderia.

Davall estes premisses, alcaldes i representants d’unes 20 ciutats i més d’un centenar d’agents socials i empreses de logística, comerç i transports, tindran una jornada de treball, la primera d’estes característiques en suport del corredor internacional. Durant les sessions es redactarà un manifest, que serà rubricat pels edils i representants, i que suposarà el suport públic i visible al projecte de desenvolupament de l’eix ferroviari.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra