40 anys fent valors Caixa popular

Jesús Martí: ‘El camp ‘Arte i Discapacidad’ és pioner a integrar com voluntaris a jóvens amb diversitat funcional’

Jesús Martí: ‘El camp ‘Arte i Discapacidad’ és pioner a integrar com voluntaris a jóvens amb diversitat funcional’
31/07/2016 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) , Jesús Martí, ha acudit a les activitats de portes obertes del camp de voluntariat juvenil ‘Arte i Discapacidad’ en la plaça de la Mare de Déu de València. Una iniciativa que promou tallers de conscienciació social i una activitat de dansa escènica, com a activitat final del camp organitzat per l’IVAJ i que s’ha desenvolupat a València des del 16 al 30 de juliol en col·laboració amb Creu Roja Joventut.

Martí ha destacat que el camp de voluntariat juvenil és “pioner a promoure la igualtat reial i superar les barreres entre persones independentment de les seues capacitats”.

Les manifestacions artístiques, la música, la plàstica, la dansa tenen una força increïble per a desenvolupar activitats de forma dinàmica i participativa entre els diferents col·lectius implicats.

En esta edició, s’han inscrit un total de 23 voluntàries i voluntaris procedents d’Andalusia, Aragó, Astúries, Catalunya, Ceuta, castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Euskadi, Galícia, La Rioja i Múrcia.

Martí ha destacat la col·laboració entre l’IVAJ i Creu Roja Joventut en programes com este que promouen, a través d’activitats d’oci educatiu, les relacions entre jóvens i les persones amb diversitat funcional en este projecte que ha aconseguit la seua desé segona edició.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra