caixa popular

Jaume Sobrevela: 'En les festes de Picassent apostem per la diversitat sense descurar la qualitat'

Les Festes Majors de Picassent se celebren de l’1 al 10 de setembre

Jaume Sobrevela: 'En les festes de Picassent apostem per la diversitat sense descurar la qualitat'
01/09/2017 -

Comencen les Festes Majors de Picassent. 10 dies de celebració en els quals els veïns d’aquest municipi valencià gaudiran d’una àmplia programació que, durant un any, s’ha anat organitzant amb molt d’esforç i il·lusió des de l’Ajuntament de Picassent. D’aquesta manera, i fins al pròxim 10 de setembre, dia en el qual es posarà el fermall d’or a aquestes festes, la diversió, la convivència i la varietat estan més que assegurades.

València Extra ha parlat amb Jaume Sobrevela, Regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Picassent, que ens ha explicat més detalls sobre la programació de festes. ‘Enguany, les novetats més importants estan en la contractació de grups de renom en el panorama musical, com Amaral o MCLAN, així com Ramonets i PICA PICA per als més xicotets i, per descomptat, en la segona edició del festival d’art urbà Cromàpica, que atorga aquesta diversitat de gustos, d’idees i de colors al poble de Picassent’.

Així mateix, ha volgut recalcar que ‘les Festes Majors de Picassent són molt especials. De fet, són considerades les millors festes de la comarca perquè comptem amb una programació molt potent i, per descomptat, amb un elenc d’artistes molt importants. I és que nosaltres intentem apostar per la diversitat, però sense descurar la qualitat. En aquest sentit, considere que aquesta qualitat que s’ofereix és la mateixa que fa que els nostres actes no solament es diferencien de la resta, sinó que a més reunisquen als veïns de Picassent’.

I és que si alguna cosa fa especial les festes dels pobles valencians, sens dubte, aquesta cosa són els veïns de cada municipi. En aquesta línia, Jaume Sobrevela ha destacat que ‘Picassent en un poble solidari, verd, avançat, sostenible i acollidor. Els veïns de Picassent viuen les festes amb intensitat, però també amb devoció en aquells actes que es realitzen en honor al nostre patró. Tots aquests valors fan que els veïns de Picassent siguen també especials’.

Finalment, el Regidor de Cultura i Festes ha volgut enviar un missatge perquè ‘la gent gaudisca, li’l passe bé, mantenint l’equilibri del respecte i, sobretot, anime a tots els veïns al fet que visquen les nostres festes amb intensitat’.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − 1 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata