40 anys fent valors Caixa popular

Jaramillo exigeix que els 13 menors arribats a Tabarca no siguen traslladats als CIE de Sapadors

Foto: Enrique Íñiguez Rodríguez (Qoan)

Jaramillo exigeix que els 13 menors arribats a Tabarca no siguen traslladats als CIE de Sapadors
09/09/2016 -

El regidor de Cooperació al desenvolupament i Migració, Roberto Jaramillo, ha manifestat el seu rebuig més absolut a la intenció del ministeri de l’Interior de traslladar al CIE de Sapadors de València les 55 persones immigrants arribades en les últimes hores a Tabarca. “Especialment dramàtic seria el trasllat dels 13 menors que han arribat a l’illa. Exigim que es paralitze este trasllat”.

Roberto Jaramillo ha manifestat que “s’ha de garantir que estes persones tinguen tota la informació que necessiten perquè puguen sol·licitar l’asil o mesures de protecció internacional, abans que ser traslladades a la que, a tots els efectes, és una presó per a persones que no han comés cap delicte”.

El regidor ha recordat que València aposta pel tancament d’estos centres i ha ressaltat que “l’Ajuntament continua treballant amb els funcionaris dels servicis municipals per tal de materialitzar la inspecció tècnica en allò que afecta les competències del consistori, a pesar de la negativa inicial del centre per a permetre-ho”.

Jaramillo fa una crida a la solidaritat afirmant que “la immigració no és un problema, més prompte al contrari, enriqueix la nostra societat en tots els aspectes” i ha insistit que es poden parar les morts que es produïxen a la mar, “però sembla que no hi ha voluntat, tal com demostra la vergonya que suposa l’acord signat entre la UE i Turquia que està convertint el Mediterrani en una fossa comuna”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra