40 anys fent valors Caixa popular

Ix a informació pública la modificació del Pla Especial del Nou Campus de Tarongers, que permetrà tancar-lo

Sarrià: “No hi haurà restriccions a la mobilitat, perquè el recinte universitari estarà obert durant el dia”

valencia.es

Ix a informació pública la modificació del Pla Especial del Nou Campus de Tarongers, que permetrà tancar-lo
13/11/2016 -

La Comissió de Desenvolupament Urbà i Habitatge aprovarà el dilluns sotmetre a informació pública el Pla Especial del Nou Campus de Tarongers, que permetrà la regularització de les diferents qualificacions de sòl i principalment permetrà posar una tanca al voltant de les instal·lacions.

Així ho ha anunciat este divendres el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, que ha recordat que este document, que s’exposa al públic durant 45 dies, obeïx a una petició de la Universitat de València per a garantir la seguretat en les seues instal·lacions i dotar el recinte universitari d’un sentit d’unitat espacial del campus universitari, que fins a la data es mantenia com a unitats aïllades i espais inconnexos.

La Junta de Govern Local del passat 30 de setembre va emetre informe favorable sobre l’avaluació ambiental i territorial estratègica. Esta modificació puntual del planejament suposa un canvi de qualificació de vials, que es qualificarien com a sistema general educatiu (GEC) amb la intenció de la Universitat de fer-hi una tanca que deixaria estos vials interiors al recinte.

A més la parcel·la escolar de l’IES Ramon Llull i els vials annexos passen a ser sòl urbà, ja que en el PGOU es van grafiar en el seu moment com a sòl urbanitzable.

“La tanca no suposarà cap restricció a la mobilitat de les persones”, ha assegurat Sarrià, “ja que el recinte estarà obert durant el dia, i s’evitarà que de nit, quan les instal·lacions es queden sense ús, puguen produir-se danys en els espais públics, jardins o edificis”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra