IVACE Internacional convoca 100 beques d’especialització en internacionalització tant per a universitaris com per a Formació Professional

Foto: Carlesmari

IVACE Internacional convoca 100 beques d’especialització en internacionalització tant per a universitaris com per a Formació Professional
29/11/2016 -

IVACE Internacional ha publicat les convocatòries de beques d’especialització en internacionalització dirigides a joves aturats menors de 30 anys: IVACE E+E, Exportació i Ocupació i IVACE Exterior.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “la voluntat d’IVACE de formar recursos humans en una matèria que actualment és una garantia per a la inserció laboral. A més de formar els joves, contribuïm al fet que existisca a la Comunitat recursos humans especialitzats que contribueixen i faciliten la internacionalització de l’empresa després de la seua incorporació en la mateixa”.

“Hem comprovat que els becaris aconsegueixen treball als pocs mesos d’acabar la beca, la qual cosa per a nosaltres és una enorme satisfacció que ens anima a seguir treballant en aquesta línia”, ha indicat.

Així mateix, Parra ha destacat que una de les beques, la IVACE E+E concretament, es dirigeix específicament a tècnics superiors de Formació Professional de les famílies d’Administració i Gestió o Comerç i Màrqueting. En 2016 IVACE publica 30 beques E+E.

Aquestes beques permeten una formació teòrica a través d’un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d’internacionalització i en Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana. Tenen una durada de nou mesos i són remunerades.

El termini de presentació de sol·licituds comença hui, 29 de novembre, i finalitza el pròxim 30 de desembre de 2016.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra