Isabel García inaugura l’exposició educativa “Veig, Veig” de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació

L’exposició arribarà al desembre a Ontinyent i al febrer de 2017 a Requena

Isabel García inaugura l’exposició educativa “Veig, Veig” de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau amb el suport de la Diputació
09/11/2016 -

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha participat en la inauguració a Sagunt de l’exposició educativa “Veig, Veig”, de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau, amb l’assistència de diversos representants del consistori i de la delegada de l’ONGD a València, Trini Blanc.

“El contingut i la forma en què es presenten temes com la xenofòbia i el racisme ajudaran al fet que els joves coneguen la realitat i, el més important, aprenguen a entendre-la i assimilar-la, perquè les diferències són el que més riquesa dóna a la nostra societat i les actituds discriminatòries són, moltes vegades, causa de desconeixement”, ha assegurat la diputada Isabel García.

“Veig, Veig”, una iniciativa en la qual ha col·laborat l’Àrea de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, presenta un circuit de jocs a través dels quals els joves podran conéixer els prejudicis, la discriminació i les conductes d’assetjament, a més de reflexionar de forma col·lectiva sobre els estereotips i les actituds discriminatòries, racistes i xenòfobes.

Durant el viatge per l’exposició, els visitants poden “reflexionar de forma activa i participativa sobre la seua forma de veure el món per a aprendre que la seua visió no és l’única possible”, segons han traslladat des de l’ONGD. Acompanyats d’un passaport-quadernet, els joves aniran anotant les seues impressions, que després els serviran per a concloure el procés d’assimilació de les situacions i les seues actituds davant aquestes.

L’exposició es podrà visitar fins al 22 de novembre al Museu Faller (C/ Tirant lo Blanch). Al desembre arribarà a Ontinyent i, finalment, estarà a Requena al febrer del 2017.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra