Intervingudes 200 paquets amb tabac per a cachimbas o shishas en locals d'oci de València

Intervingudes 200 paquets amb tabac per a cachimbas o shishas en locals d'oci de València

En el marc de l’operació “SHISHA” la Guàrdia Civil ha pogut intervenir prop de 200 paquets amb tabac de pipa (melasses amb nicotina) que era utilitzat per a consumir en locals d’oci de la ciutat de València.

L’operatiu ha sigut desenvolupat per membres de la Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Sagunt, i s’inicie arran de la possible existència i pràctica habitual de la utilització de melasses aromàtiques amb nicotina per al seu consum posterior en cachimbas o shishas, en diversos establiments d’hostaleria en la localitat de València.

Els agents encarregats del cas van recopilar informació de xarxes socials on s’observava com a persones afins a estos establiments, promocionaven el consum de melasses en les denominades cachimbas o shischas. Per tot açò es va procedir a realitzar inspeccions simultànies en estos locals, on es corrobore que en el seu interior es consumia tabac de pipa (melasses) amb nicotina i el seu etiquetatge no era l’adequat, mostrant-se solament en un idioma.

Emmascaraven el consum de tabac i els seus derivats en interior de locals públics, amb altres productes aromàtics (melasses), per a donar aparença de tractar-se de productes freturosos de tabac i nicotina, enfront de possibles inspeccions de les Autoritats o els seus agents.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =