caixa popular

Intercanvi d'experiències i informació sobre projectes europeus a la primera jornada Erasmus + a Paiporta

Intercanvi d'experiències i informació sobre projectes europeus a la primera jornada Erasmus + a Paiporta
11/07/2018 -

Experts de huit centres educatius del territori valencià i altres entitats es reuniren a l’Auditori de Paiporta en la primera jornada ‘Erasmus+: Experiències de la Comunitat Valenciana’, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (Cefire) de València i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació de Paiporta.
L’alcaldessa, Isabel Martín, va afirmar durant l’obertura de l’acte que “aquests projectes ajuden a construir des de les escoles una societat més justa, més lliure, més oberta; i és així perquè s’impregnen de la diversitat cultural, ètnica i lingüística que ens ofereix l’Europa dels pobles”. Va aprofitar també per a felicitar als dos instituts de Paiporta, La Sénia i l’Andreu Alfaro, “per l’aposta tan important que fan en els projectes europeus”.

L’institut paiportí La Sénia va contribuir amb la presentació del seu projecte ‘Being Healthy makes you Wealthy!’ al que participen set països europeus: Alemanya (centre coordinador), Romania, Bulgària, Itàlia, Polònia, Eslovènia i Espanya. L’objectiu és promoure hàbits saludables com l’alimentació i l’esport, així com la prevenció d’addiccions com el tabac, l’alcohol i les drogues. El programa va adreçat a adolescents que no siguen actius en esports i a qui agraden les noves tecnologies.

Entre la dotzena d’iniciatives presentades, es trobaren la del Centre Específic d’Educació a Distància de la Comunitat Valenciana (CEEDCV), presentada pel seu cap d’estudis Rafa Olmos, acompanyat de Nikoletta Dasopolou (Grècia) i Mojca Bajec (Eslovènia), que transmeteren els beneficis del voluntariat europeu.

L’auditori va rebre també la ponència de l’IES Isabel de Villena, que va comptar amb tres alumnes amb experiència pròpia d’Erasmus+ que explicaren els avanços en programes de mobilitat de llarga durada per a l’alumnat de secundària i batxillerat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 17 =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou