L’Institut Valencià de Cultura organitza programes didàctics de cinema per als escolars valencians

Foto: Raül Utrera - Flickr: Rialto

L’Institut Valencià de Cultura organitza programes didàctics de cinema per als escolars valencians
03/10/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura, a través de la subdirecció de l’IVAC, ha organitzat per a aquest curs escolar 2015-2016 una àmplia programació didàctica orientada als escolars de tots els nivells del sistema educatiu a la Comunitat Valenciana, des de cursos introductoris sobre la història del cinema per a Educació Infantil i Primària fins a seminaris, projeccions i tallers temàtics para ESO, Batxillerat i Formació Professional.

Amb aquesta programació didàctica es pretén acostar la història del cinema a les aules i donar a conéixer el llenguatge audiovisual als més joves.

La programació didàctica audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura es realitzarà en espais culturals de les capitals de les tres províncies: la sala de càmera de l’Auditori de Castelló, la sala Berlanga de la Filmoteca en l’Edifique Rialto de València i el teatre Arniches a Alacant.

Dins de les activitats previstes figuren tallers sobre el cinema documental, sessions sobre adaptacions literàries, projeccions de títols clàssics de la ciència-ficció o estudis sobre els diversos treballs que es realitzen en una filmoteca.

En la secció didàctica patrocinada per La Caixa-Obra Social, destaquen les sessions temàtiques on es tractaren els temes d’Integració, discapacitat o estereotips socials en la pantalla dirigits als centres CAUS, de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius. Tot això en un ambient de reflexió i amb l’objectiu de proporcionar als joves espectadors una mirada crítica i social als missatges que rebuts des del món audiovisual.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra