40 anys fent valors Caixa popular

InnDEA València patrocina el I Festival Escolar Universitari de les arts audiovisuals EMOVE

Foto: Mattbr

InnDEA València patrocina el I Festival Escolar Universitari de les arts audiovisuals EMOVE
15/09/2016 -

InnDEA València patrocina el I Festival Escolar Universitari de les Arts Audiovisuals EMOVE. Quatre col·legis i instituts valencians han estat guardonats per les seues produccions elaborades per l’alumnat.

En esta primera edició han participat 277 centres de formació de tot Espanya. L’EMOVE Festival té com a objectius principals l’educació en valors a través de la producció d’obres audiovisuals entre l’alumnat de les escoles i universitats, per tal d’afavorir així la seua afició per les arts audiovisuals i que estes els servisquen com a font d’informació i enriquiment cultural, com també motivar i premiar la seua creativitat despertant l’interés perquè puguen ser futurs professionals de les arts audiovisuals.

Entre els premiats figura l’alumnat de centres escolars de fins a 6 comunitats autònomes. En el cas valencià, han estat 4 els instituts i centres escolars de la nostra comunitat que han resultat guanyadors en diferents modalitats.

En la secció de curtmetratges d’animació, en la categoria de 1er d’ESO (12-14 anys), s’ha emportat premi l’IES Conselleria (València), amb el treball La aventura de los molinos (http://tiwi.io/7dc85b27). En la secció de curtmetratge de ficció, un dels guanyadors ha estat Ras i curt (https://vimeo.com/169220298), en la categoria de Batxiller i Cicles Formatius (16-18 anys), de l’IES Doctor Faustí Barberà d’Alaquàs. En la secció documental, Descobrim Sorolla, del CEIP El Crist de Meliana, realitzat per alumnat de 3er de Primària (8-10 anys) s’ha endut el guardó (https://youtu.be/A7SUtMatcf0). I l’últim dels centres valencians premiats ha estat l’IES Districte Marítim de València, que en la secció de reportatge i en la categoria de Batxiller i Cicles Formatius ha resultat premiat per l’obra Del aula a los escenarios (https://youtu.be/4XDmrwEMLuQ).

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra