40 anys fent valors Caixa popular

InnDEA València participa en el congrés internacional de comunicacions mòbils PIMRC 2016

Foto: Diego Delso

InnDEA València participa en el congrés internacional de comunicacions mòbils PIMRC 2016
07/09/2016 -

InnDEA València va intervindre en el Palau de Congressos de València en una mesa redona en la què va donar a conèixer el projecte de Ciutat Intel·ligent -Smart City- i en la què van participar també empreses locals. 

Durant la seua intervenció, les tècniques d’InnDEA van explicar primer quina és la tasca de l’entitat pública i el seu paper com artífex de la innovació a la ciutat, a més de detallar l’estratègia Smart City.

Des del punt de vista tècnic, InnDEA va a donar a conéixer, a més, com funciona la Plataforma VLCI, i com l’Ajuntament de València obté des de diferents sensors -d’intensitat de trànsit, contaminació de l’aire o qualitat de l’aigua- les dades necessàries per establir indicadors que mesuren, entre d’altres paràmetres, l’eficiència dels serveis públics, la satisfacció de la ciutadania, etc.

Conjuntament amb InnDEA València, en la mesa redona van intervindre també tres empreses i startups que desenvolupen serveis d’Internet de les Coses amb aplicacions interessants per a la ciutat. És el cas de Witrac, especialitzada en tecnologies inalàmbriques de comunicació; Payin, qui elabora serveis de pagament intel·ligent; i Prodevelop, pionera en emprar tecnologia de xarxes socials per oferir informació aplicada a la ciutat. Posteriorment a la intervenció d’InnDEA València i d’estes empreses, es va obrir la mesa redona al públic assistent.

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × three =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol
fireta de nadal quart de poblet