InnDEA València obri la inscripció del programa Factory Startup per al foment del talent i l’aprenentatge digital

InnDEA València obri la inscripció del programa Factory Startup per al foment del talent i l’aprenentatge digital
05/09/2016 -

La Fundació InnDEA València, a través d’un grup de treball compost per emprenedors i emprenedores consolidats de la comunitat VIT Emprén, ha elaborat conjuntament i de forma col·laborativa un programa d’aprenentatge en innovació, creativitat i habilitats digitals adreçat a tots els ciutadans i ciutadanes que necessiten en el seu dia a dia les eines adequades per a la transformació digital.

El programa, que tindrà dos nivells -inicial i avançat- consta de 25 places i ja està oberta la inscripció a persones de totes les edats. InnDEA València, conscient a més de la discriminació de les dones en el món empresarial i tecnològic, prioritzarà la seua inscripció fins a completar la mitat de l’aforament.

El programa Factory Startup té com a objectiu fomentar el talent i les habilitats digitals. Es tracta d’un programa d’aprenentatge digital que estarà impartit per emprenedors i emprenedores amb àmplia experiència i que està dividit en dos fases. La primera fase inicial, que començarà el pròxim 7 d’octubre, té una duració de 8 setmanes i està dissenyada sobre la base dels continguts que emprenedors i emprenedores han compartit i que els hauria agradat tenir en els seus inicis.

La segona fase, planificada amb continguts avançats, tindrà una duració de 9 setmanes i estarà orientada per a cinc perfils molt concrets: fundador/a o CEO, màrqueting, director/a de tecnologia o CTO, vendes i internacional. Esta fase està dirigida a professionals que tinguen inquietud per seguir aprenent i que vullguen ampliar els seus coneixements i compartir experiències.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que “amb la finalitat de fomentar el talent a la ciutat, l’Ajuntament de València patrocina este programa de caràcter obert i enfocat a la ciutadania en general, sense restriccions d’edat i a què pot accedir tothom independentment del seu nivell”. Peris recorda que actualment “hi ha una necessitat d’habilitats digitals per a quasi tots els treballs. En el futur, prop del 90% dels llocs de treball requerirà un cert nivell d’habilitats digitals. Cada dia més, hem de tenir habilitats digitals bàsiques, almenys, per a treballar, aprendre i participar en la societat”.

Segons dades de la Comissió Europea, en les previsions de l’Horitzó 2020 arribarem a més d’un milió de llocs de treball especialitzats sense cobrir on imperaran els coneixements de les noves tecnologies digitals.

Davant d’estes previsions, tenim una tasca a fer en l’aprenentatge digital”, assenyala Peris, qui a més ha destacat que València “té una importantíssima comunitat d’emprenedors i emprenedores innovadors, i la nostra ciutat s’ha consolidat com un referent local i nacional”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra