InnDEA València invertirà més de 1,5 milions d’euros per a promoure la innovació i l’emprenedoria a la ciutat

InnDEA València invertirà més de 1,5 milions d’euros per a promoure la innovació i l’emprenedoria a la ciutat
06/11/2016 -

Las Naves serà l’espai que albergue el punt de trobada per l’emprenedoria, i on es desenvoluparan nous programes per a acostar la innovació a la ciutadania i generar idees i solucions per a la ciutat. El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, tal com ja va anunciar este divendres l’alcalde Joan Ribó, ha detallat el nou programa de suport a emprenedors i emprenedores, especialitzat en solucions per a la ciutat, que es desenvoluparà a Las Naves en 2017.

“Les empreses emergents i els projectes innovadors disposaran d’un espai de treball col·laboratiu durant un any, on comptaran amb assessorament de professionals de prestigi, com també amb el suport per a la recerca de finançament”, detalla. “D’este laboratori d’idees, la ciutat se’n veurà beneficiada. Podrem obtindre solucions per a millorar els servicis municipals o per a generar negocis d’utilitat per a la ciutadania. Serà una relació molt fructífera entre els emprenedors i les emprenedores i l’Ajuntament de València, perquè este podrà interessar-se pels seus projectes, i els emprenedors i emprenedores podran disposar de la ciutat com a aparador per a mostrar els seus resultats”, ha explicat Peris.

InnDEA València prioritzarà el desenvolupament de projectes pilot en sectors estratègics: mobilitat, energia, agroalimentació, salut i indústries culturals. “Tots seran avaluats i els resultats serviran per a ajudar l’equip de govern a prendre decisions en estos sectors”, remarca el director d’InnDEA València, Rafa Monterde.

Este nou centre d’innovació posarà també en marxa noves xarxes d’innovació, on participaran actors públics, privats, universitats i la societat civil. Actualment ja s’està treballant en plataformes com la Mesa de la Mobilitat, el Consell Alimentari o el gremi faller: “Volem que s’aporten solucions innovadores per a millorar servicis i contribuir a la generació d’ocupació de qualitat”, subratlla Monterde.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra