caixa popular

InnDEA València i VITemprende atorguen els premis 'València Startup Awards' a la Marina de València

InnDEA València i VITemprende atorguen els premis 'València Startup Awards' a la Marina de València
08/12/2016 -

VITemprende i NoMoreSuits han conviscut durant dos anys i després d’aquesta fructífera experiència, el dilluns 12 de desembre a les 19.00  hores tindrà lloc el lliurament dels guardons al recinte de l’Allinghi a la Marina de València. Aquests premis donaran visibilitat, una vegada més, a les propostes innovadores de la comunitat startup de València que han passat per NoMoreSuitsVite en les més de 20 edicions que han tingut lloc, i que han fet que es posicione com l’esdeveniment més longeu del país i amb major volum d’assistència.

Els guardons premien, a través d’una votació a les millors startups de l’esdeveniment NoMoreSuitsVite, organitzat mensualment durant dos anys per la xarxa d’emprenedoria Vit Emprende d’InnDEA València. Pretenen ser un reconeixement a les startups i als emprenedors i emprenedores més destacables de la #ComunidadVITe -comunitat de la xarxa Vit Emprende-, així com serà una oportunitat més per a la trobada i unió de tots els seus membres, independentment del seu sector d’activitat, amb l’objecte de potenciar les sinergies entre tots els agents i impulsar noves iniciatives innovadores que repercutisquen en la vida de la ciutadania.

Els premis estan distribuïts en 9 categories i quasi 3.500 persones -membres de la comunitat de Vit Emprende- han votat ja als 24 nominats i nominades (Llista al final de la nota), registrant-se un total de més de 15.400 vots en les diferents categories. Aquestes votacions premien la innovació, la participació, el talent, l’impacte i el treball que hi ha al darrere de cada projecte.

L’esdeveniment, que és gratuït, està organitzat per La Quinta Avenida i ixtoria.com, i compta amb el suport de la xarxa VITEmprende d’InnDEA de l’Ajuntament de València, a més compta amb la participació del campus en València de la Universitat de Berklee.

Nominats i nominades
La startup més prometedora
Sandroller
Carcrash
Night Way
La startup 10
Cuidum
Idasfest
Zanq
La startup que hauria de tornar
Waiyabox
Luraki
Exovite
L’emprenedor/a més crack
Sunil Mathani de Beroomers
Ángel Alberich de Quibim
Eloi Gómez de Mr. Jeff
El/la mentor/a a qui trobem a faltar
Jaime Esteban
Enrique Penichet
Iker Marcaide
El/la mentor/a més canyer/a
Luis Roda
Marta Nogueras
Bianca Dragomir
El/la moloner més fidel
Ricardo García
Juan Tatay
Tere Domenech
El/la moloner més conector/a
Sandra Merchán
Ana Carrau
Paloma Mas
El/la moloner que més promou la Comunitat
Fernando Marzal
Cata Valencia
Javier Megías

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou