InnDEA València i IVACE Internacional organitzen una missió empresarial al Web Summit de Lisboa

Se celebra des de ahir fins al pròxim dijous 10 de novembre a la capital portuguesa

valencia.es / websummit.net

InnDEA València i IVACE Internacional organitzen una missió empresarial al Web Summit de Lisboa
08/11/2016 -

Una missió empresarial organitzada per InnDEA València i IVACE participaran en Web Summit, que se celebra anualment des de 2010 i se centra en la tecnologia en Internet. Entre el públic assistent podem trobar des d’empreses tecnològiques d’èxit fins a startups incipients, a més dels grups d’inversió mes importants d’este sector. Durant els primers cinc anys, l’esdeveniment ha tingut lloc a Dublín, i enguany es trasllada a Lisboa, que l’acollirà els pròxims tres anys.

Les empreses valencianes participants en la missió convocada per InnDEA València i IVACE Internacional són membres de la #ComunidadVITe, que pertany a la xarxa d’InnDEA València Vit Emprén. Totes complixen el requisit de ser startups de base tecnològica i han desenvolupat una solució pròpia. Les escollides són Hooptap, dedicada a l’elaboració de ferramentes de joc –ludificació– per a aplicar-les a estratègies de negoci; Training Experience, que promou la mobilitat internacional d’estudiants a Europa i és el pont entre estos i les empreses; Entrenarme, que facilita centres d’entrenament pròxims als usuaris i entrenadors personals; Demium Startups, incubadora de negocis en Internet; i Mobimento Mobile, que opera en el sector de les solucions i servicis basats en telefonia mòbil.

En la selecció de les startups escollides s’han prioritzat les que fomenten l’economia social, ètica i/o mediambiental. Juntament amb estes startups també hi acudiran altres de la mà d’IVACE Internacional (Startupxplore, Carcrash i Mrjeff), les quals formaran al complet la delegació valenciana en el congrés, que tindrà l’oportunitat d’establir relacions en temes de captació de talent, estat de la competència, expansió comercial, possibilitats d’internacionalització i inversió. Més info: https://websummit.net/.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra