InnDEA València dóna suport al projecte Games&Symphonies

Foto: Sento

InnDEA València dóna suport al projecte Games&Symphonies
31/08/2016 -

El Palau de la Música acollirà el pròxim 15 d’octubre la trobada entre el sector digital i la música Games&Symphonies, un concert que reunirà un repertori de les millors bandes sonores de videojocs, així como un show multimèdia. El públic podrà acostar-se a una mostra oberta on podrà conéixer i provar els últims videojocs i una zona de realitat virtual.

El concert Games&Symphonies és una activitat més de les que està desenvolupant InnDEA València dins de la seua línea d’actuació per a impulsar el sector del videojoc. En esta ocasió, InnDEA busca relacionar el sector digital amb el de la creació musical.

Més de 70 músics formaran l’orquestra simfònica i el cor que farà viatjar el públic a través de la música dels videojocs de diverses generacions. El director Adrián Ronda i l’arreglista Vicent Tobar han adaptat temes dels videojocs més coneguts de la mà de Juan P. Ordóñez, director i productor de videojocs i ludificació.

InnDEA València i Made In Spain Games col·laboren amb Games&Symphonies patrocinant un espai en què el públic podrà conéixer el treball dels desenvolupadors i desenvolupadores valencians de videojocs, provant inclús els seus últims treballs, i una zona de realitat virtual.

Este projecte de Games&Symphonies compta a més amb la col·laboració de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar els xiquets i xiquetes que patixen càncer.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra