Inndea porta a 6 entitats emprenedores i innovadores valencianes al 4YFN del Mobile World Congress

Inndea porta a 6 entitats emprenedores i innovadores valencianes al 4YFN del Mobile World Congress
12/01/2017 -

El 4 Years From Now (4YFN) del Mobile World Congress és un dels esdevé/niments més importants a nivell internacional del sector de les startups. Este esdeveniment, que compleix enguany la seua quarta edició, comptarà amb la representació de més de 200 països i està consolidat com un espai de referència per a emprenedors i emprenedores, així com per a empreses emergents digitals i tecnològiques en el marc del GSMA Mobile World Congress.

La convocatòria publicada per InnDEA València, i que ha seleccionat a les sis acceleradores, «és una iniciativa que respon a la voluntat institucional per a que l’estand siga un espai que visibilitze el teixit emprenedor que València ofereix, en particular a les startups, i generar també així un reclam perquè empreses de tot el món s’instal·len i desenvolupen el seu quefer en la ciutat», explica el director d’InnDEA València, Rafael Monterde.

Estes empreses, junt amb la xarxa Vit Emprende i l’espai col·laboratiu de Las Naves, formaran part de l’estand que InnDEA València disposarà en esta fira internacional que se celebrarà a Barcelona del 27 de febrer a l’1 de març. Totes han estat escollides després d’haver participat en un concurs obert.

Les acceleradores-facilitadores escollides compleixen els requisits que es demanaven a la convocatòria, entre ells, el recolzament a la creació, acceleració i/o consolidació de startups, un compromís amb la ciutat de València, i el foment d’aspectes mediambientals i socials en l’activitat empresarial/institucional.

La Fundació Finnova, Business Boosters, Demium Startups, Big Ban Angels, la Fundació Socialnest i Plug and Play Spain visibilitzaran el teixit emprenedor de València. Junt amb elles també, com a novetat enguany, es convidarà a 10 startups de la ciutat per a que puguen visitar la fira.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra