40 anys fent valors Caixa popular

InnDEA llança “Factory Startup”

El programa tracta de fomentar el talent i les habilitats digitals a València.

InnDEA llança “Factory Startup”
20/07/2016 -

La xarxa Vit Emprende, de la fundació InnDEA València, posarà en marxa la pròxima tardor en Las Naves el programa “Factory Startup” impartit per emprenedors i emprenedores amb experiència i que tindrà dos nivells, inicial i avançat. El programa, que ha sigut presentat en el primer aniversari de la #ComunidadVITe, consta de 25 places i estarà obert a persones de totes les edats.

La Fundació InnDEA València, a través de Vit Emprende, va presentar el programa “Factory Startup”, que té com a objectiu fomentar el talent i les habilitats digitals. La presentació va tenir lloc en un esdeveniment celebrat en Las Naves amb motiu del primer any de la #ComunidadVITe, comunitat d’emprenedors i emprenedores de VIT Emprende. Durant l’esdeveniment es va fer balanç de les activitats realitzades i fites aconseguides.

“Factory Startup” és un programa d’aprenentatge digital que estarà impartit per emprenedores i emprenedors amb àmplia experiència i que està dividit en dos fases. La primera fase inicial, que començarà a la tardor, té una duració de 8 setmanes i està dissenyada sobre la base dels continguts que els haguera agradat tenir en els seus inicis a emprenedors i emprenedores. La segona fase planificada amb continguts avançats, tindrà una duració de 9 setmanes i està orientada per a cinc perfils molt concrets: fundador o CEO, màrqueting, director de tecnologia o CTO, vendes i internacional. Esta fase està dirigida a professionals que tinguen inquietud per seguir aprenent i que vullguen ampliar els seus coneixements compartint  experiències.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, va explicar que “amb la finalitat de fomentar el talent a la ciutat, l’Ajuntament de València patrocina este programa de caràcter obert i enfocat a la ciutadania en general, sense restriccions d’edat i al qual pot accedir tothom, independentment del seu nivell”.

L’edil també ha destacat que València “té una importantíssima comunitat d’emprenedors i emprenedores innovadors i la nostra ciutat s’ha consolidat com un referent local i nacional”.

Totes aquelles persones interessades a formar part d’este programa poden apuntar-se a l’enllaç següent:

http://vitemprende.es/factorystartup/#page5

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra