caixa popular

La il·lusió va inundar València

Els Reis Mags van recórrer els carrers de la ciutat en una espectacular cavalcada

La il·lusió va inundar València

Els Reis Mags d’Orient han recorregut els carrers de València omplint d’il·lusió i esperança als milers de valencians que s’han congregat al llarg de la cavalcada. Les seues Majestats van desembarcar en el Port de València on els esperaven la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez, i el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, per a donar la benvinguda amenitzats per un sorprenent espectacle de percussió. Al voltant de les 18.00 hores va començar l’anhelada cavalcada que no va deixar indiferent a ningú.

Quasi dues hores de cavalcada que es va poder seguir en directe a través de les pantalles led gegants i per la web de València Extra. Per a enguany, s’havia preparat un recorregut més extens, 40 carrosses i al voltant de 10.000 quilos de caramels sense gluten, així com amb 400 quilos de mandarines, repartides per Mercavalencia, ja que la temàtica d’esta edició ha sigut, igual que Expojove, l’alimentació doncs València és actualment la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. La cavalcada de Reyes va partir en el carrer Navarro Reverter i va continuar per la Porta del Mar, els carrers de General Palanca, General Tova, La Pau, la Plaça de la Reina, el carrer Sant Vicent, la Plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo. Simultàniament, el grup Pop’s Corn de Maduixa Teatre va convertir la Plaça de l’Ajuntament en una gran pista de ball per a fer l’espera menys pesada a tots els assistents.

Els Reis Mags no solament van recórrer els carrers de la ciutat sinó que van saludar a tots els valencians des del balcó de l’Ajuntament posant el fermall d’or d’esta cavalcada amb un espectacular castell, disparat per la Pirotècnia Peñarroja, amenitzat per la Banda Municipal de València que va interpretar una peça clàssica del repertori nadalenc.

 


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata