40 anys fent valors Caixa popular

Igualtat incorpora personal interí als 52 plaçes funcionarials en Dependència i Diversitat funcional

05/06/2016 -

– Per a la dotació econòmica d’aquests llocs la Conselleria destina 1.862.493 euros

– El nou servei de Coordinació de Serveis Sociosanitaris i Tuteles comptarà amb tècnics encarregats de coordinar l’àrea de salut mental amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Política Inclusives ja ha incorporat personal interí de les borses d’ocupació de la Generalitat als 52 nous llocs funcionarials en matèria de dependència i diversitat funcional, creats per aquest departament amb l’objectiu de comptar amb els suficients recursos humans per al desenvolupament d’actuacions en les dues àrees.

Per a la dotació econòmica d’aquests llocs, la Conselleria destina 1.862.493 euros, dels quals 1.387.200 euros són per a les 41 places de la direcció general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència i 475.293 són per als 11 llocs de la direcció general de Diversitat Funcional.

Al llarg del mes de maig, s’han incorporat 31 interins per a la tramitació administrativa en a l’àrea de dependència de la Direcció general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, concretament 4 tècnics per a la resolució de recursos i queixes, 12 per a elaborar i resoldre propostes relacionades amb programes individuals d’atenció (PIA), i 15 tècnics més per a l’enregistrament de sol·licituds.

Així mateix, s’han cobert places de tècnics per a l’atenció als serveis socials municipals, en la línia de reforçar el paper fonamental que exerceixen en l’atenció a les persones pel coneixement i proximitat amb els ciutadans.

D’altra banda, per a l’àrea de diversitat funcional, s’han creat 11 places de tècnics que s’encarregaran de coordinar les unitats territorials de tuteles de les direccions territorials i de reforçar les unitats de valoració de discapacitat.

A més, el servei de Coordinació de Serveis Sociosanitaris i Tuteles creat per l’actual Consell, comptarà amb nous tècnics que s’encarregaran de la coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en l’àrea de salut mental, amb l’objectiu de crear un pla integral d’atenció en un espai sociosanitari on confluïsquen respostes sanitàries i respostes socials per a les persones amb malaltia mental.

Un aposta per ho publique

Aqueixa aposta pel públic té com a objectiu superar la situació heretada de l’anterior Govern, amb més de 44.000 persones en llista d’espera i deficiències en matèria de personal. A més, complementa l’increment pressupostari que ja s’ha fet i que ha suposat un augment del 60,21% en les prestacions del sistema valencià per a persones depenents, que passa de 149,5 milions d’euros en 2015 a 239,5 per a 2016.

L’objectiu que s’ha marcat el nou Govern és que, durant 2016, s’incorporen 15.000 persones procedents d’aqueixa llista d’espera i es gestionen a més noves peticions, de manera que siguen unes 22.000 persones les que accedisquen.

 

tags
gva
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra