40 anys fent valors Caixa popular

Igualtat destinarà 342.000 euros per a becar a 23 joves en pràctiques professionals

Igualtat destinarà 342.000 euros per a becar a 23 joves en pràctiques professionals
21/11/2016 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives destinarà el pròxim any 2017 un total de 342.000 euros per a beques destinades a 23 joves de fins a 35 anys per a la realització de pràctiques professionals remunerades en diferents departaments de la Conselleria, amb l’objectiu de promoure i afavorir la formació especialitzada en igualtat i inclusió.

Segons ha explicat el secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, els pressupostos de la conselleria d’Igualtat per a 2017 contemplen aquestes beques que formaran a joves concretament en matèria d’igualtat de gènere i lluita contra la violència, polítiques d’infància i joventut, inclusió social i immigració i d’igualtat en la diversitat.

Per a Alberto Ibáñez, aquesta iniciativa suposa una “aposta per la formació de qualitat dins de l’Administració autonòmica” i al mateix temps, ” una oportunitat d’incloure la innovació social en el disseny i desenvolupament de programes i projectes del Consell”.

Amb aquestes beques de formació, la Conselleria d’igualtat promou i afavoreix la promoció dels drets de la infància i la seua participació com a ciutadania activa, i l’especialització en el foment i desenvolupament dels valors de la diversitat, la igualtat, la inclusió i la no discriminació.

A més, ha indicat Ibáñez, són un instrument per a donar suport a la formació complementària dels beneficiaris, millorar i especialització professional.

El secretari autonòmic ha avançat que les beques aniran dirigides a joves amb titulacions universitàries, graduats, diplomats o llicenciats. Les convocatòries de les beques es realitzaran sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació i es publicaran en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les pràctiques remunerades es realitzaran en diferents departaments de la Conselleria d’Igualtat i el període de durada de les beques serà de 12 mesos que podrà ser prorrogada. L’import destinat per la Conselleria a finançar les beques ascendeix a 342.000 euros i cadascuna de les beques concedides estarà dotada amb 1.126 euros bruts mensuals.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra