Igualtat destina 1,3 milions d’euros en ajudes per a equipament i obres en centres d’atenció a persones amb diversitat funcional

29/06/2016 -

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat l’orde d’ajudes per a inversió en equipament, obres i reformes de centres d’atenció a persones amb diversitat funcional gestionats per entitats locals o entitats sense ànim de lucre, i que per a este exercici compta amb un pressupost de 1.383.164 euros.

Amb estes ajudes es pretén que els centres estiguen en unes adequades condicions d’ús i complisquen amb els criteris d’accessibilitat. Es poden sol·licitar per a l’adquisició d’equipament per als centres, adquisició de vehicles de transport col·lectiu adaptats i per a obres d’adequació i reforma.

Cal recordar que esta convocatòria no es publicava des de l’any 2008, per la qual cosa la Conselleria d’Igualtat va decidir reprendre-les l’any passat, continuen enguany i se’ls donarà una periodicitat anual. A més, a fi de facilitar la gestió de les ajudes per les entitats, enguany la publicació de l’orde s’avança tres mesos respecte a 2015.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives contempla també en esta convocatòria les clàusules socials a l’hora de valorar les sol·licituds presentades, tenint en compte, entre altres aspectes, l’experiència de l’entitat i de l’equip humà en matèria específica d’igualtat de gènere de persones amb diversitat funcional i del seu personal, així com el compromís de l’entitat a elaborar i implantar un pla d’igualtat abans del 30 de juny d’enguany.

Amb la valoració d’estos criteris es volen introduir millores i donar un major relleu a les clàusules socials, en la línia posada en marxa des de la Conselleria per a afavorir les noves fórmules de gestió socialment responsable.

Segons estableix la resolució publicada en el DOCV, per a poder optar a una subvenció les entitats interessades hauran de presentar, entre una altra documentació, una memòria justificativa de la necessitat d’adquisició, pressupost detallat o factura proforma i, en el cas d’obres que requerisquen de projecte tècnic hauran de presentar-ho junt amb el certificat del representant de l’entitat en què conste el pressupost de contracta i el programa d’actuació.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra