Igualtat destina 1 milió d’euros a les ajudes per a programes de suport a la igualtat en la diversitat

01/07/2016 -

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives destina un total de 1.072.783 euros per a subvencionar programes en matèria d’igualtat en la diversitat dirigides a entitats sense ànim de lucre del sector de les famílies, de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) , del Poble Gitano i de la prevenció de la violència d’odi, així com atenció a les seues víctimes.

En el cas del programa per a la igualtat i la inclusió del Poble Gitano, les activitats a subvencions tenen per objectiu contribuir a la promoció i la millora de la qualitat de vida de les persones gitanes, en àmbits com l’educació, la cultura, la igualtat de gènere o la joventut.

Els programes en l’àmbit de la família tenen per objectiu recolzar accions com la intervenció especialitzada en situació de conflicte, les escoles de famílies, i la defensa i promoció dels diferents tipus de famílies, com les nombroses o les monoparentals.

Per primera vegada hi ha una línia de programes en l’àmbit LGTBI, que té com a finalitat oferir informació, assessorament i atenció integral a este col·lectiu, així com realitzar accions de sensibilització.

També per primera vegada es posa en marxa una línia per a subvencionar actuacions dirigides a la sensibilització, la formació i la prevenció de la violència i delictes d’odi, així com l’atenció a les seues víctimes.

La data per a presentar les sol·licituds és de l’1 al 15 de juliol.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra