caixa popular

Deixa't portar per la força de 'Hurricane', la nova projecció en 4D del Oceanogràfic

’Hurricane’ es projectarà durant dos anys en el nou cinema 4D del Oceanogràfic

Deixa't portar per la força de 'Hurricane', la nova projecció en 4D del Oceanogràfic
09/04/2017 -

L’Oceanogràfic de València acull en el seu interior, concretament, en l’auditori Mar Roig, un espectacular cinema 4D, que és considerada la sala més gran a Espanya, amb un total de 192 seients amb efectes de llum, aigua, aire i so.

I perquè gaudisques de totes les possibilitats que ofereix el 4D, l’Oceanogràfic compta, en la seua programació, amb el documental del director britànic Andy Byatt, ‘Hurricane‘. Aquesta projecció, que és apta per a majors de set anys, s’exhibirà durant dos anys, juntament amb ‘20.000 leguas de viaje submarino’, un curt destinat a un públic familiar.

‘Hurricane’ mostra la formació, el desenvolupament i la trajectòria de ‘Lucy’, un dels huracans més devastadors de les últimes dècades. Un treball de cinc anys, perseguint tempestes per tot el món, condensat en 20 minuts en els quals l’espectador rebrà dolls d’aigua, corrents d’aire i colps en els seients per a viure l’experiència al màxim.

En aquesta història real, l’espectador seguirà, durant 15.000 km, a l’huracà atlàntic ‘Lucy’, mentre descobreix com els personatges secundaris d’aquesta història, persones, plantes i animals, es veuen afectats per a bé o per a malament, després del pas d’un dels destructors naturals amb més força de la història.

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + huit =