Hui s’estrena “Los visitantes la lían”

02/09/2016 -

La pel·lícula repeteix amb el mateix director de les seues predecessores Jean-Marie Poiré i amb les seues dos màxims protagonistes: Jean Ren (“El Xef, la recepta de la felicitat”) i Christian Clavier (“Déu Meu, però què t’hem fet?”). Completen el repartiment alguns dels actors més populars del moment a França: Franck Dubosc (“Barbacoa d’amics”), Karin Viard (“Sopar d’amics”), Sylvie Testud (“Sagan”) i Ary Abittan (“Déu meu, però què t’hem fet?”).

La comèdia es va estrenar a França el passat mes d’abril de la mà de Gaumont, aconseguint immediatament el número 1 del Box Office i superant els 2,3 milions d’espectadors.

Sinopsi:

Atrapats en els corredors del temps, Godefroy de Montmirail i el seu fidel serf Jacquouille són enviats a un dels moments més importants i delicats de la història: la Revolució Francesa. Un període de gran violència durant el qual els descendents de Jacquouille La Fripouille, revolucionaris convençuts, confisquen el castell i tots els béns dels descendents de Godefroy de Montmirail, aristòcrates arrogants que fugen i la vida dels quals penja d’un fil.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra