40 anys fent valors Caixa popular

Hui es presenta Ryley Walker en la Sala 16 Toneladas

El cantant Ryley Walker, hereu de la música de Jackson C. Frank i Pentagle, es presenta esta nit en la Sala 16 Toneladas. Amb tan sols 26 anys el també guitarrista, que va començar la seua carrera musical independent a Chicago, ha publicat tres EP’S i cinc discos.

L’últim d’ells és Golden Sings That Have Been Sung, el disc de 9 cançons que presentarà a València. Ryley Walker conrea sons amb rivets folk amb un excel·lent domini de la guitarra, en un tipus de música que a poc a poc capta a més seguidors de l’escena indie anglosaxona.

Malgrat la seua joventut, les seues cançons evidencien l’experiència que té amb la guitarra —la major protagonista en els seus discos— i l’esforç que ha posat estos anys a conrear un estil que naix dels seus primers passos en l’escena musical d’Illinois.

El cantautor va créixer en Rockford i ha assegurat en entrevistes que es va involucrar en la música després de fer una banda punk inspirat en els vídeos de skateboarding. Esta nit, els seus suaus concordes transportaran a un món de meditació, tranquil·litat i èxtasi que recorda a llegendes com Nick Drake o Elliott Smith.

Lloc: Sala 16 Toneladas (Ricardo Micò 3, València)

Data: Dilluns 21 de novembre, 21.00 hrs

Preu: 15€

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra