caixa popular

Hui es presenta el llibre "La Sed" de la pintora Paula Bonet a València

Hui dijous 27 d’octubre, a les 19.00 hrs, es presenta el llibre il·lustrat “La Sed” de Paula Bonet, editat per Planeta.

L’esdeveniment de presentació es farà en el carrer Sant Ferran 12, València.

Sinopsi

La Sed és un sisme, una pertorbació, l’origen de la llum.

Dues veus enfrontades al cicle de maduresa, al començament del lent procés de desintegració de l’ésser. Amb els seus tremolors, les seues contradiccions i la caiguda en el més profund buit.

La Sed és el vers enfonsat d’una dona que torna a l’espai de la seua pròpia llibertat i afronta la gravetat de temps inadequats, viu cada sacsejada i supera cada nova amenaça.

La Sed és la reconstrucció d’una història: la nostra.

Paula Bonet

L’autora

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, completa la seua formació en la NYU de Nueva York, en la UPC de Santiago de Xile i en Dédalo Art, Itàlia.

Fins fa relativament poc, el seu estil era l’oli, un treball pictòric que combinava amb tècniques de gravat. Va treballar la xilografia, la litografia i la serigrafia en el Taller 99 de Santiago de Xile, així com en Urbino, Itàlia. Però el seu caràcter impulsiu i les esperes i paciència a les quals obliguen estes tècniques a causa dels temps d’assecament, unit a la dificultat d’integrar amb les imatges fragments de text que segons el seu criteri era necessari que convisqueren amb la mateixa imatge, van fer que canviara els olis, el coure, la fusta i les gúbies pel bolígraf, les aquarel·les i la tinta xinesa. El resultat és més ràpid i directe, i la rapidesa i immediatesa són característica que el seu treball més recent exigeix.

Esta velocitat de la qual parlem també podem aplicar-la a la manera en què la seua obra s’ha expandit per Internet: com la pólvora. Ara li arriben encàrrecs des de punts tan dispars com Mèxic, Hong Kong o París.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/10/2016 | 344 pàgines | Idioma: Español | ISBN: 978-84-16489-85-5 | Codi: 10165587 | Format: 19 x 25 cm. | Tinta: Integrades a color i b/n | Presentació: Tapa dura sense s/cub. (cartoné) | Col·lecció: Il·lustració

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig