Hui arriba Benimarket pop up & fun

Foto: Joanbanjo

Hui arriba Benimarket pop up & fun
11/12/2016 -

Benimarket pop up & fun és un mercat que es fa el segon diumenge de cada mes amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial de Benimaclet. La idea sorgeix a partir de les conclusions fruit de les reunions que es van convocar des de l’ajuntament de València per la necessitat d’aquesta dinamització comercial i cultural del barri.

benimarket_cartel_okBenimarket pop up & fun és una iniciativa on es reuneixen comerços, artistes, dissenyadors i artesans els quals exposen les seues creacions en el món de la decoració, complements, moda, llibres, vinils, etc. Amb motiu del mercat es desenvolupen al mateix temps i en la mateixa ubicació un altre tipus d’activitats com a tallers, música, actuacions i activitats infantils. Els objectius són a més de dinamitzar l’activitat comercial, crear un punt de trobada i reunió entre la gent del barri de Benimaclet i altres barris de la ciutat.

L’entorn perfecte per a aquest mercat és la Plaça de Benimaclet, el cor del barri, amb un gran espai per als vianants per a realitzar tot tipus d’activitats. La finalitat d’aquest projecte és que servisca com a revulsiu per a millorar la situació dels comerços del barri, així com perquè els ciutadans de València coneguen Benimaclet i les activitats culturals que ofereix, llocs a visitar en el barri, un comerç interessant en els seus carrers i que deixen de pensar que aquest barri està lluny.

En concret, hui teniu una oportunitat de visitar-ho de 11 a 15 hores en la seua primera convocatòria. Recordeu a més que Benimarket pop up & fun, és el segon diumenge de cada mes amb una activitat central que és el mateix mercat i altres secundàries de temàtica cultural.

cabecera

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra