‘Els dissabtes a l’horta’ revitalitza els horts urbans de Sociòpolis

‘Els dissabtes a l’horta’ revitalitza els horts urbans de Sociòpolis
28/01/2017 -

Ayuntamiento ValenciaDifondre les possibilitats de l’agricultura ecològica urbana entre la ciutadania i donar a conéixer més àmpliament l’existència de la xarxa d’horts municipals són els objectius dels Dissabtes a L’Horta de Sociòpolis que comencen hui a la pedania valenciana de la Torre. El Consell Agrari Municipal, amb la col·laboració d’organitzacions com Sembra Saó, Llauradors Solidaris o Por Tí, Mujer, a més de l’EMT, oferirà durant el primer trimestre de l’any xarrades i tallers d’introducció al cultiu d’horts urbans.

La regidora d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, ha subratllat que amb aquesta iniciativa es pretén “valorar la tasca dels llauradors i iniciar en les pràctiques de l’agricultura urbana als ciutadans interessats. Els tallers estan organitzats per associacions relacionades amb l’agricultura i comptaran també amb un vessant formatiu i solidària”.

Les activitats començaran a les deu del matí, amb l’obertura de taules d’intercanvi de llavors i productes del camp. A les deu i mitja, representants de Llauradors Solidaris oferiran una xarrada sobre l’agricultura ecològica aplicada en els horts urbans. Posteriorment, el grup Sembra Saó ha organitzat dos tallers: una sobre planificació de cultius hortícoles de primavera-estiu i un altre orientat als més xicotets on s’ensenyarà la sembra de la creïlla.

Els Dissabtes a l’Horta de Sociòpolis es repetiran els últims dissabtes de cada mes. Fins a març està previst oferir a totes les persones interessades cursets d’introducció a l’agricultura ecològica i de maneig de plagues de forma sostenible, així com tallers sobre adobs ecològics i la creació d’horts verticals.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra