caixa popular

El metro de València inicia el seu horari d'estiu

L’horari d’estiu del metro es mantindrà fins al 31 d’agost

El metro de València inicia el seu horari d'estiu
02/07/2018 -

Els nous horaris del metro de València per a estiu arranquen hui, 2 de juliol, i es mantindran fins al pròxim 31 d’agost. La disminució de la demanda en aquesta època de l’any, fa que la companyia Metrovalencia haja d’adaptar tant la freqüència, com els horaris per a ajustar-se a les necessitats dels usuaris. D’aquesta manera, els horaris habituals dels dissabtes s’aplicaran a la resta de la setmana, a excepció del diumenge que sí que mantindrà el seu horari habitual.

I és que, d’acord amb les dades d’anys anteriors, els servicis de Metrovalencia experimenten una reducció considerable del nombre de viatgers – entre el 20% i el 40% – durant els mesos de juliol i agost, en part, a causa de la finalització de les classes en els diferents campus de València. Per això, de dilluns a divendres, i depenent de la línia, els últims trens eixiran al voltant de les 23.00 hores.

Quant a les línies de tramvia, que ja van iniciar el seu horari d’estiu el passat 18 de juny, també seguiran la mateixa línia. I aquesta reducció d’horari es mantindrà fins a finals del mes d’agost. No obstant això, no oblides que pots consultar l’horari específic de cada línia de metro a través de la pàgina oficial de Metrovalencia perquè planifiques tots els teus desplaçaments.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + divuit =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou