caixa popular

Llars de Jubilats i Ajuntament de Paterna treballen conjuntament per la transparència

Llars de Jubilats i Ajuntament de Paterna treballen conjuntament per la transparència
21/04/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, mitjançant l’Àrea del Major, ha reunit hui a les Juntes Directives de totes les Llars de Jubilats de Paterna per orientar-los i ajudar-los a dur a terme una gestió eficient, transparent i participativa de les seues respectives entitats.

Tal com ha explicat el regidor del Major, Julio Fernández “aquesta trobada respon al desig del Govern Local de fer partícips a aquests centres de majors, com a entitats dependents de l’Ajuntament, de la Llei de Transparència que el consistori està aplicant en totes les seues àrees i, al mateix temps, oferir-los suport i assessorament municipal per realitzar una gestió més eficaç dels seus recursos econòmics perquè puguen realitzar més activitats i beneficiar-se d’elles més persones”.

En la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, s’han donat cita a representants de les Llars de Jubilats i Pensionistes de Campament, La Canyada, Santa Gemma, La Coma, Terramelar i Santa Rita.

Durant la reunió, Julio Fernández ha destacat que l’objectiu que persegueix l’Àrea del Major és augmentar la col·laboració i comunicació entre el consistori i les Llars de Jubilats i entre les mateixes Llars per seguir millorant les activitats i els serveis que ofereixen als majors de Paterna i ha anunciat que “des de l’Ajuntament estan treballant per oferir a aquest col·lectiu un programa d’activitats més ampli i adaptat a les seues inquietuds i necessitats”.

La reunió també ha servit per a recollir i posar en comú algunes de les demandes de les Llars com són l’organització de més viatges i més activitats.


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 5 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig