Llars de Jubilats i Ajuntament de Paterna treballen conjuntament per la transparència

Llars de Jubilats i Ajuntament de Paterna treballen conjuntament per la transparència
21/04/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, mitjançant l’Àrea del Major, ha reunit hui a les Juntes Directives de totes les Llars de Jubilats de Paterna per orientar-los i ajudar-los a dur a terme una gestió eficient, transparent i participativa de les seues respectives entitats.

Tal com ha explicat el regidor del Major, Julio Fernández “aquesta trobada respon al desig del Govern Local de fer partícips a aquests centres de majors, com a entitats dependents de l’Ajuntament, de la Llei de Transparència que el consistori està aplicant en totes les seues àrees i, al mateix temps, oferir-los suport i assessorament municipal per realitzar una gestió més eficaç dels seus recursos econòmics perquè puguen realitzar més activitats i beneficiar-se d’elles més persones”.

En la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, s’han donat cita a representants de les Llars de Jubilats i Pensionistes de Campament, La Canyada, Santa Gemma, La Coma, Terramelar i Santa Rita.

Durant la reunió, Julio Fernández ha destacat que l’objectiu que persegueix l’Àrea del Major és augmentar la col·laboració i comunicació entre el consistori i les Llars de Jubilats i entre les mateixes Llars per seguir millorant les activitats i els serveis que ofereixen als majors de Paterna i ha anunciat que “des de l’Ajuntament estan treballant per oferir a aquest col·lectiu un programa d’activitats més ampli i adaptat a les seues inquietuds i necessitats”.

La reunió també ha servit per a recollir i posar en comú algunes de les demandes de les Llars com són l’organització de més viatges i més activitats.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra