Héctor en Río: Cap de setmana de treball i plaer

El d’Oliva segueix entrenant dur però també troba temps per a gaudir

Héctor en Río: Cap de setmana de treball i plaer

Adaptat i gaudint. Héctor Cabrera ja està aclimatat a les condicions en la qual haurà de competir el pròxim 8 de setembre. El llançador d’Oliva segueix treballant intensament per a aconseguir el seu somni. Entrenaments, tant en el gimnàs com en la pista, també deixen una mica de temps i espai per al gaudi, no tot anava a ser treballar.

El cap de setmana li ha valgut a Héctor per a començar a recórrer la seua casa per aquests dies. El gimnàs i la pista li les coneix a la perfecció però també ha aprofitat per a donar una ullada al que li envolta. “Hem visitat la zona recreativa on estan les màquines i les diferents zones de jocs. La veritat és que està molt bé equipada amb taules de ping-pong, billar, sala cinema, televisors, etc. També hem eixit a fer un volt per fora de la Vila, no gaire lluny la veritat, però també volem visitar Riu. No tot és treballar, cal gaudir”.

Respecte al treball realitzat aquests dies, a més del gimnàs Héctor s’ha dedicat als llançaments de competició i als llançaments tècnics. Per exemple, segons explicava a València Extra, el dissabte es va dedicar a realitzar al matí “un parell de llançaments tècnics i uns deu llançaments tipus competició”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra