Escapa't a l'interior de la mà de la guia Temps

Escapa't a l'interior de la mà de la guia Temps

La guia Temps està ja a la disposició dels amants de les escapades. Esta és la novena edició que des del club de producte d’allotjaments, restaurants i experiències d’interior de la Comunitat Valenciana, Temps, s’ha engegat i en ella es reuneixen els 58 establiments de l’interior de la Comunitat que comparteixen entre uns altres els valors de la qualitat i singularitat com a principal distintiu. En la present edició hi ha tres establiments més que en 2016, en total són 31 allotjaments, 17 restaurants i 10 empreses recomanades que han aconseguit xifres rècord de turisme d’interior.

A l’acte de presentació, celebrat en el CDT València, han acudit el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, el president de l’associació, Joaquín Deusdad, i representants dels establiments que formen l’associació. A més de la guia, s’han donat a conéixer les xifres amb les quals Temps va tancar 2017 sent excel·lents i molt indicatives del bon treball que els associats estan portant acabe en els seus establiments millorant tant les seues xifres d’ocupació com de preu mitjà.

En 2017 l’ocupació mitjana dels allotjaments del club de producte es va situar en el 47,46%, suposant un 2,33% més que en l’exercici anterior. Cal destacar que esta xifra supera a més la mitjana d’ocupació de turisme rural nacional en un 28,72% i la de la Comunitat Valenciana en un 35,3%. És singular la dada doncs els 31 allotjaments de Temps representen menys d’un 1% del total de l’oferta d’interior de la Comunitat i cal destacar que entre ells van acumular el 22% de les pernoctacions d’interior l’any passat.

“Aconseguir estes xifres no és gens senzill però és cert que des dels associats de Temps s’ofereix un producte professionalitzat sense oblidar la nostra essència, la familiaritat amb la qual tractem als turistes als quals a més li oferim la nostra hospitalitat, conversa, els nostres productes i el fet de poder viure experiències inoblidables”, assenyalava el president de Temps, Joaquín Deusdad.

Les escapades no atenen a preu doncs pel que els nombres llancen el turista que cerca experiències els caps de setmana està disposat a pagar una mica més per viure-les. El preu mitjà dels establiments de Temps va augmentar mínimament l’any 2017, situant-se en 54 euros per persona, 8 euros més que en 2016. Esta xifra superaria també la mitjana de l’interior de la Comunitat Valenciana en 28,15 euros i la mitjana nacional en 28,45 euros, revelant la presència d’un client que cerca experiències singulars a l’interior de la Comunitat i tracte personalitzat, i està disposat a pagar per açò.

Durant la presentació, Francesc Colomer, explicava que tots els esforços han d’anar “dedicats a enfortir el turisme rural, d’interior, amb la finalitat d’aconseguir la desnacionalització. Tampoc hem de dependre de la climatologia. Tot el nostre suport ha d’anar a la diversificació de l’oferta, a poder gaudir d’este turisme rural durant tot l’any i un dels punts forts és l’hospitalitat d’estos establiments, el tracte proper i familiar. No podem competir en preu ni en moltes altres coses però si en qualitat, el camí de l’excel·lència és el que seguim”.

A més de la guia, Temps també va presentar la seua nova App en la qual es concentra tota l’oferta de l’associació i oferint, a més, la possibilitat de formar part del club de fidelització beneficiant-se d’avantatges i promocions, realitzar reptes i sol·licitar reserves. “Som comunicadors del que està passant a l’interior, i l’app permetrà als clients obtenir informació en temps real sobre el territori”, asseguraven des de Temps alhora que destacaven el fet que “molts residents de la Comunitat Valenciana no coneixen l’interior i volem contribuir al fet que ho facen”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + huit =