Grezzi es reuneix amb representants del Mercat Central

Grezzi es reuneix amb representants del Mercat Central

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb diversos representants del Mercat Central de València per presentar-los el disseny de l’aparcament de Bruges que ha finalitzat l’estudi d’arquitectes que se n’ocupa.

El regidor Grezzi, en una política “de diàleg i transparència” amb tots els agents socials de la ciutat, ha respost satisfactòriament al compromís que va adquirir fa uns mesos i ha compartit de forma immediata amb els venedors els detalls del disseny de l’aparcament i els ha mostrat com s’han integrat les peticions del Mercat Central en el disseny final.

Aquesta reunió s’emmarca en les successives trobades de la regidoria de Mobilitat Sostenible i el Mercat Central per tal de compartir tots els detalls entre les dues parts segons es van produint les novetats. Els representants del Mercat Central han mostrat la seua satisfacció i agraïment a la regidoria per la informació aportada.

El regidor Grezzi ha dit que “després de més de 10 anys d’incapacitat del PP respecte a l’aparcament de Bruges, fonamental per a la ciutat i el Mercat Central, des del Govern de la Nau tornem a demostrar que la gestió progressista és molt més eficaç que la del passat, i que realitzem una gestió basada en la política de proximitat a les persones”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − huit =