La Gran Nit del Foc anirà a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer

A les 01.30 hores començarà l’últim castell de les Falles 2017

Foto:El Coleccionista de Instantes Fotografía & Video

La Gran Nit del Foc anirà a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer
18/03/2017 -

Durant aquests dies de Falles, els valencians han tingut, cada nit, una cita en l’antic llit del riu Túria, en el Passeig de l’Albereda, per a gaudir dels espectaculars castells de focs artificials que han anat disparant les diferents pirotècnies.

No obstant això, aquesta nit és encara més especial. I és que a les 01.30 hores, a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer, València vibrarà amb un dels espectacles pirotècnics més multitudinaris de l’any: La Gran Nit del Foc. Al voltant de 1.200 quilos de pólvora i 3.000 línies de tret formen part de l’espectacle d’enguany, que acabarà amb un final apoteòsic amb molt de ritme i potència.

I és que segons les dades d’assistència a l’esdeveniment, entre 500.000 i 800.000 persones es congreguen, cada any, en l’antic llit del riu per a gaudir de l’últim castell de focs artificials de les nostres festes josefines.

Aquest castell, que és més llarg de l’habitual, dóna inici a l’últim dia de Falles. D’aquesta manera, el principal objectiu del pirotècnic és omplir de color el cel de la ciutat, per a sorprendre i emocionar al públic assistent en una de les nits més emblemàtiques de les Falles de València.

En acabar l’espectacle, les comissions falleres de la ciutat han organitzat diferents revetles i propostes d’oci per a gaudir la nit al màxim. I és que, demà, acaben les Falles, unes festes marcades per la pólvora, la llum i el color.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra