caixa popular

Godella reconeix als seus esportistes

Godella reconeix als seus esportistes
14/09/2016 -

Passades les 19 hores de divendres, començava al teatre Capitolio de Godella una gala totalment nova per a totes les persones que es van congregar al pati de butaques. «Es tracta d’una iniciativa que esperem consolidar amb el pas dels anys», va assegurar el regidor d’Esports, Fernando Oliveros. Una idea amb la qual van coincidir els representants dels clubs participants. Per una banda, en el discurs d’entrada, Oliveros va voler dedicar també l’acte a tots aquells que fan esport diàriament sense formar part de cap club o sense competir amb ningú. Per altra, l’alcaldessa Eva Sanchis, va incidir en la importància del treball en l’esport de base. «A Godella en tenim molt i de gran qualitat», va assegurar.

Una vegada fetes les presentacions van pujar un per un els presidents o representants dels clubs que participaven en l’esdeveniment. El Club Karate Kenkyo va premiar al grup Cadet i al Senior Kumite pel treball realitzat la temporada passada. La Penya Ciclista El Cantonet nomenà a Mariano Molla i José María Monje per la seua dilatada trajectòria. El Club d’Atletisme A les Nou, a Tomás Edo i Amparo Lleida, també per tots els anys de dedicació al running. Pel que fa al futbol, el club va reconéixer l’esforç durant anys del seu director tècnic José Ureña, mentre que l’escola va fer el mateix amb l’entrenador i antic futbolista Toni Andrés, tot i que tampoc es van voler oblidar del Cadet B, equip que ha aconseguit tres ascensos consecutius, sense perdre cap partit a casa. Altre equip que va tindre una gran actuació l’any passat va ser l’Infantil A del Club Bàsquet L’Horta Godella, aconseguint la vuitena posició en el Campionat d’Espanya. Una jove promesa, Sandra Berrocal, també va ser premiada pel club de bàsquet. Restarien per pujar a l’escenari els representants del Club de Natació Godella i els del Club Pilota Godella. Els primers, atorgaren reconeixement a una persona de cada secció. Sara García Perpiñán, Alba Moncho Llorca, Camilo Dolz i Eugenio Casar reberen els guardons en representació del waterpolo, la sincronitzada, la secció de discapacitats i la natació. Per últim, el Club Pilota Godella va voler mostrar la seua gratitud amb Edu Febrero, per tots els èxits aconseguits.

No obstant això, l’acte —presentat per Nerea San Fèlix— va continuar amb la participació de l’Associació de Comerciants, que es va voler sumar a la festa. Les seues distincions se les van emportar el Club Pilota Godella —que enguany compleix 25 anys—, Jose María Monje i Tomás Edo.

En acabant, els assistents gaudiren d’un aperitiu cortesia de la regidoria d’Esports, oferit pel forn Els Paiportins.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata