caixa popular

Godella col·labora amb Obrim Fronteres en la recollida de mòbils antics per a immigrants

Godella col·labora amb Obrim Fronteres en la recollida de mòbils antics per a immigrants
24/01/2018 -

El darrer dilluns 22 de gener es va inaugurar al centre cultural Xicranda una exposició fotogràfica del col·lectiu Obrim Fronteres. Aquesta mostra, que romandrà disponible fins el divendres 2 de febrer, tracta de conscienciar sobre l’horror que suposa per als milers d’immigrants creuar una frontera fugint de la mort i de la guerra i arribar a Europa, on sovint no troben un tracte humanitari.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, estigueren presents a la inauguració de l’exposició i a la xarrada col·loqui posterior, on es va posar damunt la taula aquesta trista realitat.

És el cas, per exemple, d’aproximadament 8.000 persones provinents d’Afganistan i Pakistan, que es veuen forçades a esperar en Serbia la seua oportunitat per creuar la frontera. De tots ells, un 10% són joves d’entre 16 i 24 anys que malviuen en boscos fronterers i l’única via de contacte que tenen amb els seus és un mòbil.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Godella ha decidit sumar-se a la campanya de recollida de smartphones que ha tret endavant Obrim Fronteres, demanant a la ciutadania que done els seus mòbils antics amb carregador per tal d’ajudar als immigrants a tindre una vida més digna i creuar una frontera injusta.
Si estàs interessat en col·laborar, pots portar el smartphone que no utilitzes al centre cultural Xicranda en el seu horari habitual.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + huit =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic