caixa popular

La plantilla de GESPA participarà en la transformació de l’empresa pública

La plantilla de GESPA participarà en la transformació de l’empresa pública
01/02/2017 -

L’empresa municipal GESPA ha realitzat assemblees informatives amb la plantilla de treballadors. El President de l’empresa pública, Juanma Ramón, i els directius responsables han informat als treballadors i treballadores de GESPA dels propers plans a desenvolupar per l’empresa de titularitat pública.

Segons el president de GESPA s’ha iniciat un procés de transformació a l’empresa, per a la qual cosa és necessària la participació de tota la plantilla. “Crearem tots els fòrums de participació que siguen necessaris, perquè treballadors i treballadores puguen traslladar-nos directament les seues queixes o propostes de millora”.

A l’assemblea s’ha informat sobre els avanços en l’àmbit laboral realitzats fins a la data, com el Pla d’Igualtat elaborat pel departament de Recursos Humans. Un pla que facilitaria la conciliació familiar i l’accés per part dels homes a permisos per paternitat addicionals.

Entre altres coses, Juanma Ramón, ha informat la plantilla de la creació del Portal de Proveïdor, una ferramenta clau de l’empresa per aportar transparència pel que fa a la contractació d’empreses proveïdores.

Amb el portal, el president de GESPA vol regular les despeses de subministraments i evitar les contractacions opaques de serveis inferiors a 50.000 euros d’altres èpoques. El portal oferirà als proveïdors locals i, a temps real, informació sobre les diferents necessitats de l’empresa pública, facilitant que puguen presentar les seues ofertes, i a més consultar la documentació a aportar per a poder accedir a altres concursos de licitació o inclús l’estat de les tramitacions realitzades.

“Amb aquesta nova ferrament volem donar un plus de transparència i a més convertir a l’empresa pública en el principal client dels comerços i empreses del poble, contribuint així a la millora de l’economia local” ha manifestat el president Juanma Ramón.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou