La Jornada de Garantia Juvenil d'Alcàsser va ser tot un èxit

La Jornada de Garantia Juvenil d'Alcàsser va ser tot un èxit

Fa uns dies va tindre lloc la jornada informativa sobre la Garantia Juvenil dirigida als joves d’Alcàsser que busquen treball. Amb una gran assistència, van rebre informació directa, concreta i molt útil per part del director de l’oficina del SERVEF de Silla, Pedro Valero, i els seus tècnics Maria Pellicer i Juan Ignacio Corencia.

Van descriure que és i per què és beneficiós que estiguen inscrits al programa de Garantia Juvenil. Concretament se’ls va informar dels requisits i dels continguts de la plataforma d’inscripció en línia de la web de la Garantia Juvenil. També dels recursos i facilitats que el personal de l’oficina del SERVEF de Silla posa al seu abast per a facilitar-los la inscripció.

També se’ls ha informat de tots els aspectes que intervenen a l’hora de trobar treball. Des de saber redactar el curriculum vitae més adequat, les diferents formes de recerca activa, aprendre a superar amb èxit una entrevista de treball o la importància de rebre orientació laboral personalitzada.

Però aquesta jornada no acaba ací. Des de la Regidora d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alcàsser ‘continuem treballant perquè aquestes eines puguen servir per a reduir l’elevada taxa d’atur juvenil entre els joves d’Alcàsser. Així de seguida informarem sobre el pròxim Taller d’informàtica aplicada a la recerca activa de treball’.

tags

futbol plataforma per la llengua

Valencia en Blanc i Negre
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =