Gandia i l'Agència Valenciana de Turisme comencen les inspeccions per detectar apartaments turístics il·legals

Gandia i l'Agència Valenciana de Turisme comencen les inspeccions per detectar apartaments turístics il·legals

Tal com es va aprovar durant la darrera Junta de Govern del passat mes de juliol, hui han començat a realitzar-se les inspeccions a apartaments turístics. Una mesura a la qual Gandia ha estat la primera ciutat a sumar-se de la Comunitat Valenciana i que es realitzarà conjuntament juntament amb l’Agència Valenciana de Turisme.

Com ja es va anunciar, agents de la Policia Local acompanyats dels inspectors de Turisme, realitzaran 2 eixides setmanals per controlar els apartaments turístics i emetran un informe mensual amb els resultats de les visites.

Es vigilarà que el propietari i / o gestor responsable de l’habitatge de vacances tinga la corresponent inscripció en el registre d’empreses, establiments i professions turístiques, així com les característiques de l’habitatge, els serveis que oferix, a més del tipus de contracte o les característiques econòmiques que requerix (forma de pagament, quantitats, fiança, etc.).

En el cas d’infraccions, serà el servei territorial de la província de València qui iniciarà actuacions de comunicació i requeriments per a la legalització dels habitatges turístics detectades i elaboració de les estadístiques que corresponguen.

Jose Manuel Prieto, portaveu del govern ha declarat que “hui s’han iniciat aquestes tasques d’acompanyament. La mesura pretén treballar pels estàndards de qualitat i la professionalització de tots els apartaments de lloguer que oferim a la platja de Gandia. És important treballar per evitar l’intrusisme. Hi ha molts particulars registrats i agències de lloguer que estan fent bé la seua feina des de fa molts anys i creiem que tots han de competir en les mateixes condicions si el que volem és oferir habitatges que responguen a les demandes dels turistes. La iniciativa de l’Agència Valenciana de Turisme busca això i nosaltres els brindem el nostre suport perquè amb això aconseguirem la millora de la destinació”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − onze =