Eduardo Espejo en Professionals i Sergio Vera i Patricia Gordón, guanyadors del I Concurs de Cuina amb Xufa Ecotur

Eduardo Espejo en Professionals i Sergio Vera i Patricia Gordón, guanyadors del I Concurs de Cuina amb Xufa Ecotur

El Jurat del I Concurs de Xufa Ecotur 2017, organitzat per l’Hotel-Escola Ecotur, especialitzat en Hostaleria i Turisme; i Sequer lo Blanch, companyia referent en propostes creatives i gastronòmiques de l’horta, junt amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, ha donat a conéixer hui els seus guanyadors.

En la categoria de Professionals el primer Premi ha sigut per a Eduardo Espejo, Xef del Restaurant Honoo. El segon premi ha sigut per a Ismael Cano, Xef del Restaurant Venda del Sotón, mentre que Jairo Vares, Cap de cuina i propietari del Restaurant Avinguda, ha obtingut el tercer guardó.

El jurat en aquesta categoria estava compost per Rafa Muñoz, Gerent de Divisió de Muñoz Bosch; José Belloch, director creatiu CEO de Sequer lo Blanch; Victor Rodrigo xef del Restaurant Samsha; José Luis Marín cap de cuina del Restaurant Ricard Camarena i Vicent Sanjuán, director Ecotur.

En la categoria d’Estudiants el primer premi ha sigut per als alumnes Sergio Vera i Patricia Gordón, alumnes de l’escola Ecotur (València); Miguel Mora, també d’Ecotur, ha rebut el segon premi i, finalment, Sonia Valero i Gloria García de Gasma (Castelló) s’han alçat amb el tercer premi.

El Premi Especial del Jurat a la Innovació ha correspost a Esteven Domínguez de l’IES Énguera
El jurat en aquesta categoria ha estat compost per Alejandro del Toro, xef del restaurant Alejandro del Toro; Luis Valls cap de cuina del Restaurant el Poblet de Quique Dacosta; Miguel Chavarria, Alcalde d’Alboraia; Ildiko Toth, CEO de GS Good Service i Juan Carlos Lladró, Gerent de Xufex.

S’ha concedit un certificat de participació, un lot de productes gràcies a Sequer lo Blanch.

També es compilaran les millors receptes dels participants de la fase virtual juntament amb els de la fase presencial en un llibre. Cadascun dels guanyadors del concurs ha rebut un trofeu de la mà de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, el director d’Ecotur, Vicent Sanjunt, el CEO de Sequer Lo Blanch, José Belloch i d’altres membres del jurat i patrocinadors. Els premis han sigut els següents:

Categoria professional
Primer premi 1.500 €, segon premi 500 € amb un sopar per a dos comensals per cortesia del restaurant ‘Imperdible Coló’ i tercer premi 300 €.

Categoria Estudiants
Primer premi 300 €, segon premi ‘Curs d’una setmana: cuina mediterrània en Ecotur’ i iercer premi sopar per a quatre comensals amb maridatge inclòs, per cortesia del restaurant italià ‘Il Vulcano’.
Premi extra (per a totes les categories), premi a la innovació i creativitat sopar per a dues persones en el restaurant ‘Samsha’.

El concurs compta amb el patrocini i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alboraia, l’Hotel Olympia, Titi’s coffee, GS Good Service, Cervesa Zeta, Xufex, Samsha, Ceylan, Joel C. B., Salsia Food & Feeling, Muñoz Bosch, Ristorante Pizzeria il Vulcano, Imperdible Colón, Grupo Villarreal, Carnes Oliver, Lluna graphics i Coaching i desenvolupament Francisco Comes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =