Hassane Aouchar i Mª José Cano s’imposen en la 10K de Gandia i lideren el Circuit de Carreres de la Dipu

10K_gandia
10K_gandia

Hassane Aouchar i Mª José Cano es consoliden al capdavant de la classificació del Circuit de Carreres Populars de la Dipu després de la victòria aconseguida aquest dissabte en la 10k Nocturna de la Platja de Gandia. Aquesta ha sigut la cinquena prova del calendari del circuit i la sisena edició d'aquesta carrera nocturna que des de fa 3 anys homenatja també a Toni Herreros, un dels promotors de l'atletisme en la comarca de la Safor.

Un total de 2.520 corredors van completar el recorregut, la qual cosa converteix aquesta 10k en la més multitudinari de les proves celebrades en el calendari de la Dipu fins avui. Hassane Aouchar va imposar la seua llei una vegada més aconseguint la seua tercera victòria de la temporada en el circuit de la corporació. El marroquí del Gaes va vèncer amb un temps de 30'48 a un ritme mitjà de 2'05 el km i avantatjant en 13" al segon classificat, José Antonio Alcaraz. El podium absolut masculí ho va completar Agustín Sieres, del Cárnicas Serrano, qui a més es va portar la victòria de la seua categoria sènior i va rubricar la seua millor marca personal en un 10k en ruta.

En categoria femenina, Mª José Cano va ser una vegada més la millor. L'atleta del C.A. Cárnicas Serrano es va imposar amb un temps de 37'06". La segona posició va ser para Elia Fuentes, del Bathco Running, mentre que el tercer lloc i la primera en la seua categoria de veteranes li'l va anotar Patricia Montalvo. Mª Antonia Serrano va tornar a ser la vencedora de la categoria de veteranes B, Nazareth Asencio va vèncer en promeses, Mª José Miguel Muñoz va ser la més ràpida en la categoria màster i anotem també la victòria en juniors de Nati Pérez.

Cristian Francés del Apolana va ser el vencedor de la categoria promesa masculina amb un gran registre de 32'56"; Carlos Ramírez, del Clínica Menorca, va anar el millor Veterà B; Miguel Ruíz Villena va vèncer en l'edat Màster i la victòria en juniors li la va anotar Xavi Pons, del Correliana.

Una vegada més, la 10k Nocturna de Gandia va reunir una molt alta participació femenina, amb 701 dones en línia de meta. El club amfitrió, el CA Safor Delikia, es va portar el premi al club més nombrós, per davant del CC Garbí i el CA la Valldigna. El Circuit de la Dipu es pren ara un respir d'un parell de setmanes i tornarà amb una altra 10k, la Nicoboco Godella, que tindrà lloc el pròxim 23 de juny.